MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ yi makamında ziyaret ettik.
16 Şubat 2017, Perşembe

Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek, referandum sürecinde Hükümete verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

MHP Lideri Bahçeli’ye referandum sürecinde Hükümete verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirten Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Bahçeli, referandum sürecinde Hükümete destek vererek devlet adamı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Sayın Bahçeli’yi ve ekibini şahsım ve İzmir 1 No’lu Şubesi ailesi olarak yürekten kutluyorum" dedi.

"Var gücümüzle çalışacağız"

Şube yönetim kurulu ve tüm delege ve üyelerinin referandum sürecinde sahada olacağını belirten Başkan Yıldırım, "Yeni anayasanın Türkiye’nin önündeki vesayet ve bürokrasi engellerini kaldıracağını vatandaşlarımıza anlatacağız. Türkiye’de demokrasinin yaygınlaşması, iki başlılığın kalkması için yeni anayasanın değişmesi gerekiyor. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları olarak Türkiye’de istikrarın devamlı olması gerektiğine inanıyoruz. O yüzden ’evet’ diyoruz. Halkımızın referandumda yüksek bir oranda ’evet’ oyu vereceğine inanıyorum. Milletimizin ve ülkemizin bekası için Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube olarak var gücümüzle çalışacağız. Sayın Bahçeli ziyaretimizden dolayı sendikamıza teşekkür ederken, İzmir’deki sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına selamlarını iletti" diye konuştu.

Sağlık Sen ekibi Bahçeli ziyaretinin ardından MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nu ziyaret etti. Başkan Yıldırım, Tanrıkulu’na İzmir’de yapacağı referandum çalışmalarında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

PAYLAŞ :