SAĞLIK-SEN İZMİR 1 NOLU ŞUBE TERÖRÜ LANETLEDİ
12 Ocak 2017, Perşembe

Ülkemizde son günlerde meydana gelen ve hepimizin içini yakan olaylar hepinizin malumudur.

2 bin yıllık kadim devletimiz, 2 bin yıldır olduğu gibi gene zorlu bir süreçten geçmektedir. Büyük Türk devleti içte ve dışta, birçok asimetrik terör saldırısıyla karşı karşıyadır.

 40 yıldır bölücü terörle uğraşan devletimiz bugün ek olarak yüce dinimizin kisvesi altına saklanarak,  adını kirleten terör örgütleriyle uğraşmaktadır.

15 Temmuzda içimizdeki teröristlerle savaştık, şu anda da suriye’dekilerle.

 15 temmuz günü halkımızın kahramanlığı, güvenlik güçlerimizin yiğitliği malumdur. Suriyede ise  Şanlı Türk askerinin ayaklarının altında un ufak olan pkk ve daeşli  militanlar,  bizi savaş meydanlarında yenemeyeceğini anlamış  terörün en hain, en aşağılık yöntemine başvurarak,  onlarca insanımızı maç çıkışlarında, çarşı izinlerinde, turistik mekanlarda şehit etmiştir.

 İçimiz kan ağlamış, boğazımız düğümlenmiş, gözümüzden yaş yerine kanlar süzülmüş, ciğerimiz dağlanmıştır. Bıçak kemiğe sadece dayanmakla kalmamış, kemiği delip geçmiştir.

Kayseride ve istanbulda,  son haftalarda meydana gelen bombalı saldırılar sadece güvenlik güçlerimize değil, devletimize, milletimize, hepimize yapılmış, bizleri yıldırmayı amaçlamıştır.

 Batı, ağız birliği etmişçesine susmuş, sözde müttefiklerimiz devletimizi yalnız bırakmıştır. Bu ne hazindir bu ne ahmaklıktır!

Bu kendini bilmezler bilmelidir ki,  bizim milletimiz bu saldırılardan yılmaz, bizim devletimiz bu saldırılarla yıkılmaz, şanlı Türk Polisi ve Askeri asla ve asla korkmaz!

 Toros dağlarında son Türkmen çadırı kalana kadar, bu haklı davamızdan dönmeyeceğiz!

Adeletin ve yüce dinimizin bin yıllık koruyucusu, mazlumların, yetimlerin son umudu olan büyük devletimiz, içerde ve dışarda hiçbir terör unsuruna nefes aldırmayacaktır.

Bu terör unsurları Unutmamalıdır.

Biz ölmekle bitmeyiz! biz bir ölürsek bin diriliriz!

27 aralıkta ölümünün 80.yılında rahmetle andığımız Milli Şair Mehmet Akif Ersoyun da dediği gibi;

Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz

Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz;

Şu karşımızdaki mahşer kudursa, çıldırsa,

Denizler ordu, bulutlar donanma yağdırsa

Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;

Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;

Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz,

Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!

Dün söyledik, Bugün de söylemeye  devam edeceğiz. Bizler Birliğimizden, Bütünlüğümüzden ve de  Kardeşleğimizden  taviz vermedik, Asla Taviz vermeyeceğiz.

         Bu vahşi eylemler karşısında Dağılmayacağız, Susmayacağız ve de Korkmayacağız.

      Adı ve Amacı ne olursa olsun Şiddetin ve Silahların arkasına sığınarak Askeri, Polisi, Sivilleri ve Masum insanları hedef alan her türlü eylemi Şiddetle Kınıyor, Küresel Emperyalizmin maşalarına da lanet okuyoruz.

      Sözlerimizin sonunda, terör saldırılarında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Onlar ölmediler.  "Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim,de de yazıldığı gibi Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Onlar diridirler ama siz anlamazsınız.

 

 

                                                                                                              

PAYLAŞ :