Kadın Kollarımızdan İzmir Halk Sağlığı Müdürüne Ziyaret.
17 Ocak 2017, Salı

      Kadın,aile ve toplum arasında bir köprü görevi üstlenmektedir.Kadının toplumda yerine getirdiği görevler sosyal sisteminişlemesine büyük katkı sağlamıştır.

      Günümüzde biz kadınlar ülkemizin ve teknolojinin gelişmesiyle her alanda sesini duyurabilmiştir.Yaptığımız iş, aldığımız
rol ne olursa olsun başarımızı kanıtlayabilmişizdir.Kimi zaman bir ANNE,kimi zamn bir YÖNETİCİ,kimi zaman bir SİYASETÇİ olmuş ve aldığımız bu rol neyse onunla bütünleşmişizdir.
      Sağlık Sen 1 Nolu Şube Kadın Kolları olarak, toplumumuzda büyük anlam ve önemi olan,Ülkemizi güçlü yarınlara taşıyabilecek güçlü fikirlere sahip olan kadınlarımızın ,haklarının savunucusu olarak saha çalışmalarına ve kurum ziyaretlerine başlamış bulunmaktayız.
     ​İlk olarak Halk Sağlığı Müdürümüz Mustafa Kırlangıç beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, Sağlık Sen 1 Nolu Şube Kadın Kolları olarak yeni görevinde başarılar dileyerek Kadınlarımıza yönelik projelerimizi anlattık, fikir alışverişinde bulunduk. Ortak çözüm yolları belirleyerek ziyaretimizi sonlandırdık..
 

PAYLAŞ :